Beweegcoach

Laat je beperking geen belemmering zijn! De beweegcoach helpt je graag op weg.
Als je een beperking hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden.
Terwijl je misschien juist zo graag lekker wil bewegen om fit te blijven en in contact wil komen met anderen.

Wat doet de beweegcoach?
De beweegcoach kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kan en zoekt daar een passende sport of beweegactiviteit bij.
De beweegcoach is er om je te ondersteunen, te begeleiden en te stimuleren. Ook kijken we samen wat er nog meer nodig is om
lekker te kunnen gaan sporten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan vervoer of extra begeleiding bij een vereniging.

Voor wie is de beweegcoach?
De beweegcoach is voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, een vorm van autisme of een chronische
ziekte die op zoek is naar een passende sport of beweegactiviteit. Heb je een vraag? Neem dan contact op met de beweegcoach.

Hoe werkt het?
Je kunt je sportvraag telefonisch of via e-mail indienen. Vervolgens gaat de beweegcoach met je in gesprek en wordt gekeken naar je
wensen, mogelijkheden en interesses. Daarna gaat de beweegcoach op zoek naar een sport of beweegactiviteit die goed bij je past.
Als je dat prettig vindt, kan de beweegcoach de eerste keer ook met je mee. Ondersteuning door de beweegcoach is kosteloos.

De beweegcoach is er ook voor organisaties en verenigingen.
De beweegcoach geeft gratis advies, begeleiding en ondersteuning aan organisaties die actief zijn of willen worden op het gebied van
aangepaste sport. Dit doen wij o.a. door het bieden van deskundigheidsbevordering.

Neem contact op met de beweegcoach: