Wandelclub

Een keer in de twee weken op zaterdag.

De wandeling start één keer per twee weken, vaak vanaf het centraal station Leiden en soms vanaf een andere locatie.

9.30 - 12.45 uur (wisselt soms per wandeling)

De contributie voor de wandelclub is €62,00 per jaar. Daarnaast betaal je €25,00 basiscontributie per jaar.

Heb je interesse of wil je meer weten? Je kunt bellen of mailen naar VTV Leiden 071-523 0800 of vtvleiden@vtvzhn.nl.

Tweemaal per maand trekt de wandelgroep van VTV er op uit. Soms wordt er een speciaal bezoek gebracht aan een evenement of is er een uitnodiging om ergens langs te komen. Maar altijd wordt er gewandeld op de mooiste plekjes in en rond Leiden. Het tempo en de afstand is gericht op rustige wandelaars, ongeveer 5 km. Onderweg wordt er een pauze gehouden voor een drankje.

Iedereen met een verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Je moet in staat zijn om 5 kilometer goed te kunnen lopen.

Neem contact op met VTV Leiden.