PARKOERS – zaalverhuur


Parkoers beschikt over een grote (theater-)zaal, een cursusruimte, een restaurant en een ruimtelijke centrale entree/expositiehal. Deze fraaie ruimtes zijn in alle mogelijke combinaties te huren, bijvoorbeeld
voor uw vergadering, presentatie, receptie of bijeenkomst.

De fraaie ligging in het Haagse Zuiderpark, de aantrekkelijke architectuur, de goede faciliteiten, maar natuurlijk vooral de bijzondere mensen van Parkoers geven extra kleur aan uw evenement.


 

De theaterzaal is de grootste zaal van Parkoers en multifunctioneel in gebruik.
De ruimte is met scheidingswanden in te delen naar wens. Verder beschikt de zaal over een projectiescherm dat ideaal is bij (product-)presentaties voor grote groepen. Op aanvraag kan de zaal ingericht worden met (gegroepeerde) tafels en/of stoelen. Voor speciale gelegenheden kan er op aanvraag een podium geplaatst worden.
Capaciteit: 150-200 personen.

Er is ook een zaal voor kleinere groepen beschikbaar.
Deze (cursus-)ruimte heeft vier computer-units en een groot schrijfbord. Uiteraard is de ruimte ook geschikt gebruik voor vergaderingen met kleine groepen en als organisatiekamer bij een congres.
Capaciteit: 20 personenDe entree/expositiehal is de centrale ontmoetingsplaats van Parkoers.
De hal heeft zijn eigen buffet en is uitermate geschikt voor staande recepties. Alle wanden zijn voorzien van een praktisch ophangsysteem om de entree aan te passen aan uw wensen.
Capaciteit: 80 personen

 

In het restaurant werkt een gezellig team dat bestaat uit mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Het plezier dat zij hebben in hun dagelijkse werkzaamheden zorgt voor de ongedwongen sfeer die zowel het restaurant als de rest van het ontmoetingscentrum zo kenmerkt.
De catering wordt verzorgd door professionele koks. U wordt bediend door een enthousiast team van opgeleide medewerkers. In de warme maanden van het jaar is het terras ook geopend.
Capaciteit: 32 zitplaatsen.


Architectuur
Parkoers is ontworpen door Vera Yanovshtchinsky Architecten. Bij het gebouw is rekening gehouden met zowel de kwetsbaarheid van het Zuiderpark als met de kwetsbaarheid van haar voornaamste gebruikersgroep. Zo bestaat het gebouw voor het grootste gedeelte uit glas en hout, waardoor park en paviljoen in elkaar overvloeien.

Bereikbaarheid
Parkoers is bereikbaar vanaf de ingang van het Zuiderpark aan de Loevesteinlaan t/o de Hengelolaan. Er is weinig tot geen gelegenheid om voor de deur te parkeren. Wel zijn er drie invalidenparkeerplaatsen. 
Parkoers is bereikbaar met tram 8, 9 en bus 20, 23 en 25.

 

 

Comments are closed.