Zaterdagclub

Eenmaal per maand op zaterdagmiddag.

In Parkoers, Marie Heinenweg 3 in het Zuiderpark, bij de ingang aan de Loevesteinlaan tegenover de Hengelolaan. Elders bij een uitstapje. In Parkoers, Marie Heinenweg 3 in het Zuiderpark, bij de ingang aan de Loevesteinlaan tegenover de Hengelolaan. Elders bij een uitstapje.

Het tijdstip is afhankelijk van de activiteit.

Je betaalt € 17,50 basiscontributie per jaar. Voor de workshops en uitstapjes gelden aparte bijdragen die per keer verschillend zijn. .

Heb je interesse of wil je meer weten? Je kunt bellen of mailen naar Elles Voorsluijs: tel. 06-10644647 of mail: e.voorsluijs@vtvzhn.nl

Deelnemers van de Zaterdagclub kunnen eenmaal per maand overdag meedoen aan verschillende uitstapjes en workshops. Creatief, muzikaal of cultureel, zoals knutselworkshop, bowlen, musea, dansen, etc.

Vanaf 16 jaar

Dan ben je van harte welkom!