Vriendschapskring de Schakel

Er is één keer per maand een bijeenkomst van de Vriendschapskring. Meestal is dit op zaterdag.

Afhankelijk van waar de activiteit plaatsvindt.

Afhangkijk van de activiteit.

€17.50 basiscontributie per jaar. Voor uitstapjes en consumpties moet je zelf betalen. .

Heb je interesse of wil je meer weten? Je kunt bellen of mailen naar Ischa Heins: tel. 06-42796593 of mail: i.heins@vtvzhn.nl

Een gezellig club voor mensen voor wie de drempel bij 'gewone' clubs net iets te hoog is. De leden bepalen zelf wat er gebeurt. Er is een commissie die plannen maakt en activiteiten voorbereidt. Vrijwilligers begeleiden de leden 'op de achtergrond'. Veel bezoekers van de VSK wonen begeleid zelfstandig of zelfstandig zonder begeleiding. De activiteiten worden grotendeels buiten de deur georganiseerd zoals bowlen, uit eten, naar de bioscoop, enz.

Vanaf 25 jaar

Dan ben je van harte welkom!