Eetcafé

Om de week op zondagavond

Vrijetijdscentrum De Wipmolen Prof. Krausstraat 71b Delft

17.00-20.00 uur.

De kosten zijn € 6,75 per keer. Je krijgt daarvoor een voorgerecht, een warme maaltijd en nagerecht + € 20 basiscontributie. Consumptie zijn voor eigen kosten..

Heb je interesse of wil je meer weten? Je kunt bellen of mailen naar Kristel van den Berg: K.vandenBerg@vtvzhn.nl

Eens in de twee weken op zondagavond wordt het eetcafé verzorgd door enthousiaste groep vrijwilligers. De vrijwilligers koken voor jullie een heerlijke maaltijd. Voor, tijdens en na de maaltijd is er tijd voor een praatje of spelletje. Leuk, om nieuwe mensen te ontmoeten! Je mag ook een vriend(in), collega of familielid meenemen, maar laat dat dan wel weten aan de begeleiders van het eetcafé.

Voor mensen die (begeleid) zelfstandig wonen.

Dan ben je van harte welkom! Wij verwachten dat je zelfstandig aan de activiteit kan deelnemen en er zelf naar toe kunt komen. Kom je met de taxi? Bestel dan een taxi terug voor 19.45 uur